פודטק

כתבות אחרונות

 
רוני קוברובסקי / צילום: איל יצהר

פוד-טק ובינה מלאכותית: המצטרפות הבאות לגל ההנפקות הראשוניות

השותפות המוגבלת קרן פיט השקעות, בראשות אייל בקשי ורוני קוברובסקי, מתכננת לגייס  כ-50 מיליון שקל

אביב לוי 18:10
המנכ"ל בועז נוי וסמנכ"לית התפעול צפרא כהן, חברת נקסטפרם / צילום: כדיה לוי

נקסטפרם קבעה את התנאים להנפקתה בתל אביב

חברת הפודטק מעוניינת לגייס 29 מיליון שקל מהציבור ו-4.7 מיליון שקל נוספים מבעלי המניות שלה • הגיוס משקף לחברה שווי של 80 מיליון שקל לפני הכסף • נקסטפרם מפתחת שמרים משופרים ע"י שינוי תנאי סביבת הגידול שלהם

גלי וינרב 14.01.2021
מייסד ויו"ר מנרב אברהם קוזניצקי / צילום: רפי קוץ

נדל"ן ופודטק: חוות גידול האצות של מנרב מגייסת לפי שווי של 73 מיליון דולר

קוואליטס,המייצרת תוספי תזונה המופקים מאצות, גייסה 10 מיליון דולר בהובלת קרן PeakBridge • לפי דוחות מנרב, עד פברואר 2019 גייסה קוואליטס 70 מיליון דולר, ומנרב השקיעה בה סכום מצטבר של 40 מיליון דולר

שירי חביב ולדהורן 29.12.2020
אריק סיבר (מימין) ונדב ברגר. "תעשיית המזון היא לא כמו תרופה לקורונה" / צילום: Gallery of Vallery, באדיבות PeakBridge
פודטק | ראיון

היזמים שמשקיעים במזון העתיד בטוחים: "אם אפילו סבתא שלך משקיעה בפודטק, זה מסוכן"

טבעול? הייתה יכולה להיות ביונד מיט הישראלית • מזון שמונע אלצהיימר? מלהיב אבל לא רווחי • פודטק? פצצה מתקתקת • הכירו את נדב ברגר, דור שלישי לתעשיות מזון בישראל, ואריק סיבר, מנהל החדשנות בנסטלה, שהקימו קרן הון סיכון למזון העתיד, אבל לא פוחדים לשחוט פרות מעבדה

שלומית לן וגלי וינרב 26.12.2020
קציצה של סופרמיט צילום: סופרמיט

המירוץ לקציצה: המהלך הדרמטי שישנה את עולם המזון

בשבוע שעבר סינגפור הפכה למדינה הראשונה בעולם המאשרת מכירת בשר מתורבת שנוצר במעבדה • כיצד המהלך ישנה את תעשיות הבשר והפוד-טק, מה השפעתו על משבר האקלים, ולמה ישראל פספסה הזדמנות להפוך למודל עולמי • הצוללת של גלובס עושה סדר • האזינו

שני אשכנזי ואורי פסובסקי 10.12.2020
המוצרים של רימילק

הסטארט-אפ רימילק המפתח תחליפי חלב גייס 11 מיליון דולר

בעקבות הגיוס מתכננים בסטארט אפ, המייצר מוצרי חלב המכילים חלבוני חלב פרה ללא שימוש בבעלי חיים, להרחיב במהירות את יכולות הייצור וההפצה כדי לעמוד בדרישה הבינלאומית למוצרים  • לדברי החברה, מוצרי החלב מיוצרים מחלבוני פרה אמיתיים, וזהים בטעמם ובמרקמם למוצרים המוכרים

שני אשכנזי 09.12.2020
מימין: מנכ"ל מילניום פוד-טק חנן שניידר, יו"ר מילניום פוד-טק גיא רוזן, ומנכ"ל הבורסה איתי בן זאב / צילום: ישראל הדרי

שותפות המו"פ הגדולה בבורסה: מיליניום פוד-טק גייסה 52 מיליון ש'

עד כה גייסה השותפות כ-94 מיליון שקל, אותם היא תשקיע בחברות פוד-טק • חברת הפורטפוליו הראשונה של השותפות, סבוריט, רשמה עד כה תשואה של עשרות אחוזים

שני אשכנזי 08.12.2020
שורה תחתונה (מימין): עמרי שיינין מייסד שותף ומשנה למנכ"ל מיט-טק, דירק פון היינרישהורסט מייסד משותף בחברת Peace Of Meat; שורה עליונה (מימין) - דייויד ברנדס מייסד משותף בחברת Peace Of Meat, גיא חפר סמנכ"ל הכספים של מיט-טק / צילום: יח"צ

מיט-טק רוכשת חברה בלגית המתמחה בייצור שומן מתורבת ב-15 מיליון אירו

ברת פיס אוף מיט הבלגית פיתחה טכנולוגיה ייחודית לייצור שומנים מן החי מעוף וברווז, באמצעות ריבוי בביו-ריאקטורים וללא פגיעה בבעלי חיים • הרכישה מאפשרת למיט-טק להאיץ השקת מוצר ראשון לשוק

שני אשכנזי 08.12.2020
קציצה של סופרמיט צילום: סופרמיט

המרוץ לבשר המתורבת: כך פספסה ישראל את ההזדמנות להפוך למרכז עולמי

סינגפור הפתיעה את עולם המזון כשהפכה להיות המדינה הראשונה המאשרת שיווק לצרכנים של בשר המגודל במעבדה, נטול השפעות סביבתיות הרסניות • ישראל, מהמובילות בעולם בתחום, עלולה כעת לאבד את הבכורה לסינגפור ולאלץ חברות ותיקות להעתיק לשם תשתיות

שני אשכנזי 07.12.2020
הבורסה בוול סטריט  / צילום : Shutterstock א.ס.א.פ קריאייטיב

חברת הפודטק הישראלית Save Foods בדרך לנאסד"ק

החברה נסחרת כעת בשווי 14 מיליון דולר מעבר לדלפק בארה"ב • היא צפויה לבצע הנפקה לבורסת נאסד"ק, שככל הנראה תתבצע בשווי גבוה יותר

שירי חביב ולדהורן 07.12.2020
מעבדה שמייצרת בשר מתורבת בסינגפור / צילום: Reuters, Travis Teo

היסטוריה: בשר המיוצר במעבדה יימכר לראשונה בעולם

בשר מתורבת, הגדל במעבדות ללא הרג בעלי חיים, אושר היום למכירה בסינגפור • החברה הראשונה שתשווק את המוצר היא חברת Eat Just האמריקאית

שני אשכנזי 02.12.2020
מייסדי סבוריט: מימין: פרופ' עודד שוסיוב, רחלי ויזמן, פרופ' עידו ברסלבסקי  / צילום: שרון בירון

ההמבורגר מהצומח של סבוריט הגיע לבורסה ומילניום פוד-טק וליאו ליידרמן בין המרוויחים

סבוריט, העוסקת בפיתוח תחליפי בשר, השלימה גיוס הון בהיקף של קצת יותר מ-40 מיליון שקל • סבוריט ביצעה את הגיוס לפי שווי חברה של כ-210 מיליון שקל "אחרי הכסף"

אביב לוי 26.11.2020
שוקולד טובלרון / צילום: shutterstock, שאטרסטוק

ענקית השוקולד שמייצרת את טובלרון ומילקה תשקיע בסטארט-אפ ישראלי

מונדלז תצטרף לגיוס שמובילה חברת שטראוס לסטארט-אפ שנקרא Torr מחממת דה קיטשן • זהו הסטארט-אפ הראשון בו מונדלז משקיעה בו מחוץ לארה"ב • הטכנולוגיה שפיתחה Torr מאפשרת לייצר חטיפים בשיטת הלחמה ללא צורך בסוכר שידביק אותם, ובכך מאפשרת לשפר את הערך התזונתי של המוצר

שני מוזס 10.11.2020
מייסדי סבוריט: מימין: פרופ' עודד שוסיוב, רחלי ויזמן, פרופ' עידו ברסלבסקי  / צילום: שרון בירון

גם הרובוט-שף של חברת תחליפי הבשר סבוריט בדרך לבורסה בת"א

המוצר שהחברה מפתחת יאפשר ייצור תחליפי בשר באמצעות הדפסת תלת-ממד, ואת בישול המוצר

אביב לוי 09.11.2020
הצוות של חברת פלנטארק ביו  / צילום: יח"צ

עוד מיזם אגטק בדרך לבורסה: פלנטארק השואפת לשפר תכונות של צמחים באמצעות מחקר גנטי

החברה עדיין איננה רושמת הכנסות, ותלויה בגיוס מימון חיצוני להמשך פעילותה • בין המשקיעים בה: איש הנדל"ן עמיר בירם ובכיר בקרן פורטיסימו

גלי וינרב ואביב לוי 08.11.2020
אבוג'ן / סטודיו דרור כץ, יח"צ

פודטק ואגטק לוהטים בת"א: סמארט אגרו, מיט-טק ואבוג'ן מגייסות הון

טכנולוגיות המזון והחקלאות מסתמנות כמגזר החם הבא בבורסה המקומית • סמארט אגרו גייסה בהנפקת מניות 26 מיליון שקל, מיט-טק 23.8 מיליון שקל, ואילו אבוג'ן גייסה 12 מיליון דולר

גלי וינרב 01.11.2020

   12345   

   נמצאו 74 כתבות   |   עמוד 1 מתוך 5

צרו איתנו קשר *5988